• Guangdong fou

68506 Silicone Fa'amalulu (Suavai, vaivai & lamolemole)

68506 Silicone Fa'amalulu (Suavai, vaivai & lamolemole)

Fa'amatalaga Puupuu:

68506 e mafai ona faʻaaogaina mo ituaiga eseese o ie o le cotton, polyester ma le nylon, ma isi mea, lea e faʻamaluluina ai ie, lamolemole, leai se gaʻo, mago, faʻamaʻi ma faʻapitoa.

E tu'uina atu ie lelei hydrophilicity, e foia le feteenaiga i le va o lima lagona, hydrophilicity ma fufulu.


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Vaega & Faamanuiaga

  1. Mausali i le vevela maualuga, maualuga alkali ma malosi electrolyte.Fa'asao maualuga.
  2. Silia hydrophilicity.
  3. Tuuina atu ie vaivai, lamolemole ma le ga'o lagona lima.
  4. I le taimi o le faʻaaogaina, o le a leai se taʻavale faʻapipiʻi, pipii i meafaigaluega, suauʻu faʻafefe poʻo le demulsification e pei o suauʻu amino silicone masani.
  5. Leai se samasama ma matua maualalo le paolo e suia.
  6. Lelei fetuutuunai.E fetaui mo ituaiga eseese o faiga ma meafaigaluega.
  7. E mafai ona fa'aoga sa'o i le ta'ele fa'alanu tele-saosaoa ma le maualuga o le mamafa ma le fa'asologa o le fufuluina mulimuli ane i le vali.Faʻateleina le gaosiga lelei ma faʻasaoina le malosi.
  8. E mafai ona faʻaoga saʻo e toe faʻaleleia ai le lanu e aunoa ma le faʻaleagaina lona lua.

 

Meatotino masani

Fa'aaliga: Suavai malamalama samasama moli
Ionicity: ———-
pH taua: 7.0~8.0 (1% vaifofo vai)
Solubility: Solu i le vai
anotusi: 50%
Talosaga: Cotton, polyester ma nylon, ma isi.

 

afifi

120kg paelo palasitika, tane IBC & pusa fa'apitoa e avanoa mo filifiliga

 

 

FAUTUAGA:

Taua o le fa'amae'aina o vaila'au

O le fa'amae'aina o vaila'au e masani lava o se vaega taua o le gaosiga o ie, ae i tausaga talu ai nei, o le fa'atupuina o oloa 'high tech' ua fa'ateleina ai le fiafia ma le fa'aogaina o vaila'au fa'auma.A'o fa'atupula'ia le fa'aogaina o 'ie maualuga, o le mana'omia o vaila'au fa'auma e tu'uina atu ai le ie mana'omia i nei fa'aoga fa'apitoa ua fa'atupulaia e tusa ai.

O le aofa'i o vaila'au fa'atau atu ma fa'aogaina i le lalolagi atoa i le tausaga e tasi e fa'atatau e tusa ma le tasi vaesefulu o le gaosiga o alava a le lalolagi.Faatasi ai ma le gaosiga o fiber i le taimi nei i le 60 miliona tone, e tusa ma le 6 miliona tone o vailaʻau fesoasoani o loʻo faʻaaogaina.O le pasene o sea maketi o ausilali 'ie o lo'o fa'aalia i lalo ifo.E tusa ma le 40% o ausilali 'ie o lo'o fa'aogaina i le fa'amae'aina, o le pasene sili ona tele o le fa'aogaina o vaila'au uma, soso'o ai ma le valivali ma le lolomiga fesoasoani ma vaila'au fa'ato'aga.Fa'amalulus e manino lava o le vaega o oloa ta'ito'atasi sili ona taua.E tusa ai ma le tau, o le vaega faʻafefe o le taʻitaʻi lea e sili ona maualuga le tau o le tau i le aofaʻi.O lo'o atagia mai ai le taugata tele o le vaega fa'a-fluorochemical o mea fa'afefe.

68506


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou