• ʻO Guangdong Mea Hou

E pili ana i ka Deepening Agent

He ahamea hoʻohonuʻO ka mea hoʻopololei he ʻano mea kōkua i hoʻohana ʻia no nā lole o ka polyester a me ka pulupulu, a me nā mea ʻē aʻe e hoʻomaikaʻi ai i ka hohonu o ka hoʻoluli ʻana i ka ʻili.

1. ʻO ke kumu o ka hoʻonui ʻana i ka lole

No kekahi mau lole i hoʻoluʻu ʻia a paʻi ʻia paha, inā ikaika ka noʻonoʻo ʻana o ka māmā a me ka laha ʻana ma luna o ko lākou ʻili, emi ka nui o ka mālamalama e komo i loko o ka fiber a e loaʻa ke koho koho.No laila he haʻahaʻa ka maikaʻi o ka waihoʻoluʻu ʻana (a i ʻole nā ​​pua puaʻa) a maikaʻi ʻole ka hohonu o ke kala, ʻaʻole maʻalahi ka loaʻa ʻana o ka hopena kala ʻeleʻele.No ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hohonu o ka waihoʻoluʻu o nā huahana, pono e hōʻemi i ko lākou hiki ke hoʻohālikelike a hoʻopuehu paha i ke kukui i mea e komo ai ke kukui ʻike ʻia i loko o ka fiber.Ma hope o ka loaʻa ʻana o ka hoʻopili koho, e hoʻonui ʻia ka hohonu kala.

Ka lole uliuli uliuli

2, ʻEkolu mau ʻano o ka hohonu o ka lole

(1) Hoʻohuikokuai loko o ka waihoʻoluʻu no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lawe ʻana o nā mea pena a i ʻole e hoʻololi iki i ke ʻano o nā mea pena e hana i kahi hopena ʻeleʻele.

(2) E hoʻohana i nā ʻano hana kino, e like me ka etching plasma haʻahaʻa haʻahaʻa a i ʻole nā ​​​​mea hana kemika e hoʻololi i ke ʻano o ka ʻili o ka fiber, a laila e lilo ka ʻili o ka fiber i mea ʻeleʻele a hoʻololi ʻia ka noʻonoʻo ʻana o ka mālamalama, i hiki ai ke hoʻokō i ka hopena o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hohonu o ka wai. .

(3) E hoʻopaʻa i ka ʻili fiber me ka mānoanoa kūpono o ke kiʻi ʻoniʻoni kuhikuhi refractive haʻahaʻa e like me ka resin a i ʻole nā ​​mea kōkua silicone e hoʻomaikaʻi i ka hohonu o ka waihoʻoluʻu o nā lole i hoʻoluʻu ʻia.

Ka lole hohonu

3. ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana o ka mea hoʻomohala hohonu

I kēia manawa, ʻoi aku ka maʻamau o ka mea hoʻomohala i hoʻohana ʻia i ka hoʻopau ʻana i ka mākeke.

Wahi a nā ʻāpana ʻokoʻa, maʻamau ua māhele ʻia lākou i nā mea hoʻomohala silicone a me nā mea hoʻomohala non-silicone.ʻO kā lāua mau loina ʻelua e hana i kahi kiʻi ʻoniʻoni ʻoniʻoni haʻahaʻa haʻahaʻa ma luna o ka ʻili o nā lole i hoʻoluʻu ʻia a me ke ʻano like me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka index refractive o nā lole i kala ʻia, no laila e hoʻomaikaʻi ʻia ka hohonu o ka waihoʻoluʻu o nā lole.

E like me nā ʻano kala like ʻole a me nā hana, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā mea hoʻomohala i loko o nā mea hoʻonaninani polū polū, ʻulaʻula hohonu hohonu a me ka hydrophilic deepening agent, etc.

4. Manaʻo huahana:

ʻO Guangdong Innovative Fine Chemical Co., Ltd.

Mea hoʻomaʻemaʻe Silicone80728 (Malū, Hoʻopololei a Hoʻomaʻamaʻa)

Hōʻike huahana

Hiki ke hoʻohana ʻia i ke kaʻina hana palupalu a hohonu no nā ʻano lole like ʻole o ka pulupulu, Lycra, viscose fiber, polyester, nylon, silk and wool, etc., ka mea e palupalu a maʻalahi nā lole.Loaʻa iā ia ka hopena hohonu a hoʻomālamalama i nā lole kala ʻeleʻele.

Nā hiʻohiʻona a me nā pono

1. Paʻa i ka wela kiʻekiʻe, ka waikawa, ka alkali a me ka electrolyte.

2. Hāʻawi i nā lole palupalu, ʻoluʻolu, elastic a plump lima.

3. ʻO ka hopena hohonu a me ka hoʻomālamalama maikaʻi.Hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hohonu o ke kala ʻana a mālama i nā kala, ʻoi aku ka uliuli ʻeleʻele, ʻeleʻele ʻeleʻele a hoʻopuehu i ka waihoʻoluʻu ʻeleʻele, etc.

80728 Mea hooluolu

Wholesale 80728 Silicone Softener (Soft, Deepening & Brightening) Mea hana a mea hoʻolako |Mea hou (textile-chem.com)


Ka manawa hoʻouna: Jul-11-2022