• Guangdong fou

33154 Fa'amalulu (Suavai, Malu & Fluffy)

33154 Fa'amalulu (Suavai, Malu & Fluffy)

Fa'amatalaga Puupuu:

33154 o lo'o fa'atupuina fa'atasi ma fa'aputuga masima ammonium ester quaternary.

E mafai ona faʻaaogaina i le faʻamaluluina o le faiga ma le fufuluina o lavalava mo ituaiga eseese o ie o le cotton, fulufulu ma faʻafefiloi, ma isi, e mafai ona faʻaleleia lelei o latou lagona lima ma faʻaogaina le faʻatinoga.

E fai ai le ie hydrophilic, vaivai ma fufula.


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Vaega & Faamanuiaga

  1. E le o le AEEA fatty acid condensation.E fetaui ma tulaga fa'ava-o-malo o le siosiomaga ma mana'oga o pisinisi 'ie.
  2. Silia hydrophilicity.
  3. E tu'uina atu ie e sili ona lelei ma paleni lima malū ma fulū.
  4. E maualalo le samasama ma maualalo le samasama phenolic.
  5. Fa'aaogāga lautele.
  6. E fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina ma le faʻagasolo.

 

Meatotino masani

Fa'aaliga: Pa'u samasama malamalama
Ionicity: cationic
pH taua: 5.0±1.0 (1% vaifofo vai)
Solubility: Solu i le vai
anotusi: 89%
Talosaga: Cotton, fulufulu mamoe ma fefiloi, ma isi.

 

afifi

120kg paelo palasitika, tane IBC & pusa fa'apitoa e avanoa mo filifiliga

 

 

FAUTUAGA:

Meatotino o alava filo

Cotton fiber o se tasi lea o filo ie sili ona taua o le afuaga o laau ma e tusa ma le tasi vaetolu o le aofaʻi o le gaosiga o filo ie.O alava o le cotton e ola i luga o le fatu o le laau o le cotton.Cotton fiber o loʻo i ai le 90 ~ 95% cellulose o se faʻalapotopotoga faʻapitoa ma le faʻasologa lautele (C6H10O5)n.O alava o le cotton e iai fo'i waxes, pectins, organic acids ma mea e maua mai ai le lefulefu pe a mu alava.

O le Cellulose o se polymer laina o 1,4-β-D-glucose iunite e fesoʻotaʻi faʻatasi e vaʻa valence i le va o le carbon atoms numera 1 o le tasi kulukose mole ma le numera 4 o le isi mole.Ole maualuga ole polymerization ole mole ole cellulose e mafai ona maualuga ile 10000. O vaega ole hydroxyl OH o loʻo faʻapupulaina mai itu o le filifili mole mole e fesoʻotaʻi faʻatasi filifili tuaoi e ala ile hydrogen bond ma fausia ai microfibrils pei o lipine lea e faʻaopoopoina i poloka fau tetele o le fiber. .

O le alava cotton o se vaega tioata ma se vaega amorphous;o le tikeri o le tioata e fuaina i metotia X-ray i le va o le 70 ma le 80%.

O le vaeluaga o le alava filo e pei o se ' fatu fatu fatu' lea e mafai ona iloa ai le tele o laulau e pei ona taua i lalo:

1. O le puipui sela pito i fafo lea e aofia ai le cuticle ma le puipui muamua.O le cuticle o se vaega manifinifi o waxes ma pectins lea e ufiufi ai le puipui muamua e aofia ai microfibrils o cellulose.O nei microfibrils o loʻo faʻatulagaina i totonu o se fesoʻotaʻiga o spirals ma le itu taumatau ma le agavale.

2. O le puipui lona lua e aofia ai le tele o vaega concentric o microfibrils lea e suia i lea taimi ma lea taimi lo latou fa'ata'ita'iga fa'atatau i le alava axis.

3. O le omo'oga tutotonu ua pa'u o le lumen e aofia ai toega mago o le nucleus sela ma le protoplasm.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou