• Guangdong fou

23121 Fa'ato'a maualuga & Su'i Fa'amau e leai se Formaldehyde

23121 Fa'ato'a maualuga & Su'i Fa'amau e leai se Formaldehyde

Fa'amatalaga Puupuu:

O le 23121 e masani lava ona aofia ai le poly-polyamine high-molecular compound.

E mafai ona tu'ufa'atasia ma vali ma alava filo e fa'atupu ai fa'aputuga macromolecular e le mafai ona solu, lea e fa'aleleia atili ai le valivaliina vave o alava filo.

E mafai ona fa'aogaina i le fa'apipi'iina o ie ua valiina i vali fa'afoliga po'o vali sa'o.

 


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Vaega & Faamanuiaga

  1. E leai se APEO po'o formaldehyde, ma isi. E fetaui lelei mo le puipuiga o le siosiomaga.
  2. E matua fa'aleleia atili le saosaoa o le lanu o le fufuluina, le saosaoa o le lanu afu, le saosaoa o lanu olo o le susū o le vali sa'o ma le vali fa'afoliga.E le fa'aaafiaina le saoasaoa mama.
  3. E manino lelei le fa'aleleia atili o le lanu o le fufuluina o le lanu, le vave o le afu o le lanu ma le fa'afefeteina o le lanu o le mumu susulu ma le uliuli.
  4. E matua'i la'ititi lava lanu e mou atu ma le paolo lanu e sui.
  5. E mafai ona fa'aoga fa'atasi ma le fa'amalulu cationic po'o le nonionic sa'o i le ta'ele tutusa.

 

Meatotino masani

Fa'aaliga: Suavai manino samasama
Ionicity: cationic
pH taua: 5.5±1.0 (1% vaifofo vai)
Solubility: Solu i le vai
anotusi: 41%
Talosaga: Cotton

 

afifi

120kg paelo palasitika, tane IBC & pusa fa'apitoa e avanoa mo filifiliga

 

 

FAUTUAGA:

vali fa'afoliga

O nei vali e gaosia e ala i le tali atu o se vali o le dichloro-s-triazine ma se amine i le vevela i le itulagi o le 25-40 ° C, e mafua ai le suia o se tasi o le chlorine atoms, e maua ai se monochloro-s-triazine e le mafai ona gaoioi. (MCT) vali.

O nei vali e fa'aoga tutusa i le cellulose se'i vagana ai, e itiiti le gaioi nai lo le dichloro-s-triazine vali, latou te mana'omia se maualuga maualuga (80°C) ma le pH (pH 11) mo le fa'apipi'iina o le vali i le cellulose i. tupu.

O nei ituaiga vali e lua chromogens ma lua MCT reactive vaega, o lea e sili atu le maualuga o mea taua mo le fiber pe a faatusatusa i vali faigofie MCT.O lenei faʻaopoopoga o mea taua e mafai ai ona latou maua le vaivai tele i luga o le alava i le vevela e sili ona valiina o le 80 ° C, e oʻo atu ai i le faʻamautuina o le 70-80%.O vali o lenei ituaiga sa ma o lo'o fa'atau atu pea i lalo o le Procion HE fa'avasegaga o vali fa'asuavai maualuga.

O nei vali na fa'aofi mai e Bayer, lea o Dystar, i lalo o le igoa Levafix E, ma fa'avae i luga o le mama quinoxaline.E la'ititi la'ititi le fa'agaoioiga pe a fa'atusatusa i vali o le dichloro-s-triazine ma fa'aoga ile 50°C, ae e ono a'afia ile hydrolysis ile tulaga oona.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou