• Guangdong nyskapende

90688 silikonmykner (hydrofil, myk, glatt og dypere)

90688 silikonmykner (hydrofil, myk, glatt og dypere)

Kort beskrivelse:

90688 er det siste blokkmodifiserte hydrofile silikonetterbehandlingsmidlet.

Den kan påføres i den hydrofile etterbehandlingsprosessen for ulike typer stoffer av bomull, lycra, viskosefiber, kjemiske fibre, silke og ull, etc., noe som gjør stoffene myke, glatte og elastiske.


Produkt detalj

Produktetiketter

Funksjoner og fordeler

  1. Stabil i høy temperatur, syre, alkali og elektrolytt.
  2. Utmerket hydrofilisitet.
  3. Gir stoffet mykt, glatt, fet og elastisk håndfølelse.
  4. Ekstremt lav gulning.Egnet for hvite og lyse stoffer.
  5. Utmerket effekt av utdyping og lysere på middels og mørke stoffer.Forbedrer effektivt fargingsdybden og reduserer fargestoffer.
  6. Kan sikre stabiliteten til emulsjonen under betingelser med høy skjærkraft og bredt pH-område.Under bruk vil det ikke være rullebånd, klebing til utstyr eller demulgering som tradisjonell silikonolje.

 

Typiske egenskaper

Utseende: Beige emulsjon
Ionisitet: Svak kationisk
PH verdi: 6,5±0,5 (1 % vandig løsning)
Løselighet: Løselig i vann
Applikasjon: Bomull, Lycra, viskosefiber, kjemisk fiber, silke og ull, etc.

 

Pakke

120 kg plastfat, IBC-tank og tilpasset pakke tilgjengelig for valg

 

 

TIPS:

Introduksjon av mykgjørende finish

Mykgjørende finish er blant de viktigste av tekstilkjemikalier etter behandlinger.Med kjemiske myknere kan tekstiler oppnå en behagelig, myk hånd (smidig, smidig, slank og luftig), noe glatthet, mer fleksibilitet og bedre drapering og smidighet.Hånden til et stoff er en subjektiv følelse som føles av huden når et tekstilstoff berøres med fingertuppene og trykkes forsiktig sammen.Den oppfattede mykheten til et tekstil er kombinasjonen av flere målbare fysiske fenomener som elastisitet, komprimerbarhet og glatthet.Under tilberedning kan tekstiler bli sprø fordi naturlige oljer og voks eller fiberpreparater fjernes.Etterbehandling med myknere kan overvinne denne mangelen og til og med forbedre den opprinnelige smidigheten.Andre egenskaper forbedret av myknere inkluderer følelsen av ekstra fylde, antistatiske egenskaper og sybarhet.Ulemper som noen ganger sees med kjemiske myknere inkluderer redusert steinfasthet, gulfarging av hvitevarer, endringer i fargetonen på fargede varer og stoffstrukturglidning.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Skriv din melding her og send den til oss