• Иновативен Гуангдонг

China Interdye 2019 Постигне целосен успех

Апстракт: Guangdong Innovative Fine Chemical Co., Ltd. присуствуваше на 19thКинеска меѓународна изложба на индустрија за бои, пигменти и текстилни хемикалии со нови производи

19-та кинеска меѓународна изложба за бои, пигменти и хемикалии за текстил1

Од 10 априлthдо 12th, 2019 година, 19-та кинеска меѓународна изложба за индустрија за бои, пигменти и текстилни хемикалии се одржа во Шангај Светскиот изложбен и конвенциски центар.Guangdong Innovative Fine Chemical Co., Ltd. направи брилијантен изглед со ново развиеното средство за чистење (активатор на водороден пероксид), средство за поправка, средство за фиксирање (за полиестер и памук) и силиконско масло и силиконски омекнувач (хидрофилен, продлабочувачки, мек, мек и мазно) во кабината Д130 од Сала 2.

За време на тридневната изложба, нашиот штанд беше многу популарен и полн со гости и пријатели.Нашиот тим топло го прими секој клиент од Индија, Бангладеш, Виетнам, Малезија, Тајланд, Индонезија, Египет, Турција, Јапонија, Шпанија и Бразил итн.

Изложбата успешно заврши на 12 априлth, 2019. Многу им благодариме на сите клиенти за посетата и поддршката.Искрено се надеваме дека во иднина ќе имаме посеопфатна и подлабока соработка со секој клиент и пријател!

19-та кинеска меѓународна изложба за бои, пигменти и хемикалии за текстил3
19-та кинеска меѓународна изложба за бои, пигменти и хемикалии за текстил2

Време на објавување: 14-ти април 2019 година