• ʻO Guangdong Mea Hou

14029 Hydrogen Peroxide Stabilizer

14029 Hydrogen Peroxide Stabilizer

ʻO ka wehewehe pōkole:

ʻO 14029 ka nui o nā pūhui kūikawā.

Uma ke kūlana alkali, hiki ke hanamicellee hoʻopaʻa i nā ion metala, ka mea e pale ai i ka decomposition wikiwiki o ka hydrogen peroxide.

It hiki ke hoohana i ka bleachingkaʻina hanano ka lole pulupulu a me ka pulupulu huikau.


Huahana Huahana

Huahana Huahana

Nā hiʻohiʻona a me nā pono

  1. Cloaa nophosphate.Ua kūpono i nā koi palekana kaiapuni.
  2. Paʻa maikaʻi loa.Che ponopale i ka decomposition wikiwiki o ka hydrogen peroxide.
  3. Hāʻawinā lole keʻokeʻo kiʻekiʻe, ka lima palupalu a me ka liʻiliʻidegradation degradation o ka polymerization o ka fiber.
  4. CʻAʻole loaʻa kahi silicone.Not haumia lako.NʻO ka hana ʻana i nā unahi silicone.

 

ʻAno maʻamau

ʻAno: ʻAʻole waihoʻoluʻu i ka wai aniani melemele māmā
Ionicity: Nonionic
pH waiwai: 6.5±1.0(1% hoʻonā wai)
Hiki ke hoʻoheheʻe: Sʻoluʻolu i ka wai
Maʻiʻo: 17%
Noi: Hui pulupulu a pulupulu

 

Pūʻolo

120kg pahu palaka, IBC pahu a me nā pūʻolo i loaʻa no ke koho

 

Manaʻo kōkua:

THāʻawi nā extiles i kēia lā i ka mea kūʻai aku i ka nani, nā ʻano like ʻole, a me ka lawelawe.

NʻO nā mea hoʻomohala e hoʻoweliweli mau i ka mea kūʻai aku e ʻike i kāna mau pono ponoʻī a me kāna mau waiwai ponoʻī, e paipai i nā hana maikaʻi loa o ka ʻoihana, a e hana i nā koho naʻauao a noʻonoʻo.

Alōʻihi me ka nani o nā textiles no nā lole a me nā kaiapuni, pono a pili pono i ka mea kūʻai.

Mhui pū kekahi waiwai i ke ʻano o ka lole a i ʻole ka lole a i ʻole nā ​​mea hale i ka lole a me ka hoʻomaʻemaʻe.TʻO ia nā mea nui:

 

Fiber Content

AʻO ka lole i haku ʻia he 100 pākēneka o kēlā me kēia fiber i manaʻo ʻia e loaʻa nā ʻano ʻokoʻa ma mua o ka lole o hoʻokahi a ʻoi aku paha nā fiber i hui pū ʻia a i hui pū ʻia.Fa i ʻole he laʻana: He ʻokoʻa nā ʻano o ka lole silika 100 pākēneka me kahi lole 20 pākēneka silika a me 80 pākēneka hulu hipa.

 

Yarn Kūkulu

FHiki ke hana ʻia nā ʻāpana mai kekahi o kēia mau wili: filament a i ʻole staple;hulu hipa a ino paha;kāleka ʻia a i ʻole ʻia;maʻalahi;nā ʻano mea hou paʻakikī;a i ʻole nā ​​wili i hana ʻia.EHāʻawi kēlā me kēia ʻano hana ʻili i kekahi mau hiʻohiʻona i kahi lole.

 

Fabric Kūkulu

Fmaʻalahi a paʻakikī paha ke kūkulu ʻana i ka abric.Teia nā ʻano ulana maʻamau, nā ulana, a me nā ʻano hana ʻē aʻe i maʻa i nā makahiki.But i kēlā me kēia makahiki, hiki i ka mea hoʻolālā lole akamai ke hana i nā hana lole hou a nani.

 

Dʻae a paʻi paha

DʻO ka yeing a i ʻole ke paʻi ʻana i kahi lole hāʻawi i kahi koho ākea o nā kala a me nā hoʻolālā.DʻO ke kemika a me ka hoʻohana pono ʻana o nā mea pena i nā lole i mea nui i ka ʻoluʻolu o nā mea hoʻohana mai nā lole kala.

 

Finish

MHoʻohana ʻia nā mea hoʻopau kino a me nā kemika i nā lole e hāʻawi iā lākou i nā waiwai i makemake ʻia.Thiki ke hoʻololi i ka hoʻohana a mālama ʻana i nā lole.

 

DNā hoʻolālā ecorative

DHiki ke hoʻohana ʻia nā hoʻolālā ecorative i kahi ʻili lole a i ʻole he ʻāpana o ka ulana kumu ma ke kūkulu ʻana.Te hoʻohui i ka hoihoi a me nā ʻano like ʻole.MʻO nā hoʻolālā e hāʻawi i ka hana maikaʻi loa i ka lole a me ka hoʻomaʻemaʻe;hiki i kekahi mau hoʻolālā ke kaupalena i ke ola o ka lole.

 

Gmea hana hana

TʻO ke ʻano o ka hui ʻana o nā lole i ka hoʻolālā lole a me ke kūkulu ʻana he mea koʻikoʻi loa ia no ka ʻoluʻolu o ka mea kūʻai.IMa waho aʻe o kahi lole i koho maikaʻi ʻia, pono ke ʻoki kūpono a me ka humuhumu maikaʻi ʻana o ka lole inā makemake ia e ʻoluʻolu i ka hoʻohana ʻana.

 

GʻIke a ʻokiʻoki i nā mea kaua

FʻO nā hōʻailona a me nā ʻokiʻoki he mea nui e like me ka lole ponoʻī i ka hoʻolālā lole.If e emi ana ka milo humuhumu a kahe ke koko, ina aole e holo pono ana ka lipine a i ole ka lipine humuhumu i ka hoomaemae ana, ua nalowale ka waiwai a pau o ke kapa.

FHiki ke hoʻoholo ʻia nā waiwai abric e nā hoʻokolohua laboratory, a hoʻohana pinepine ʻia nā hopena no ka hoʻomākaukau ʻana i nā lepili, nā lepili kau, a me nā mea hoʻolaha a me nā mea hoʻolaha ma nā mea kūʻai lole.Tʻo ia nā kumu nui o ka ʻike o kēia manawa no ka mea kūʻai.

TʻO ka ʻike o ka mea kūʻai aku i ka honua o ka textile mai ka fiber a i ka huahana i hoʻopau ʻia he mea pono a me ka leʻaleʻa.TUa koho ʻia ka ʻike ma kēia puke no kona waiwai i ka hoʻonui ʻana i kahi kamaʻāina maikaʻi me nā lole lole o kēia lā a no kona pono i ke kōkua ʻana i ka mea kūʻai aku e hoʻonui i kona ʻike i ka wā e hiki mai ana.


  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou